Home | Cases | Wie zijn wij | Contact
Schaduw.

Kuipers Consultancy
De koppeling tussen ICT, personeel en uw business.

Welkom op de website van Kuipers Consultancy, de onmisbare schakel tussen ICT en uw business. Kuipers Consultancy adviseert organisaties hoe zij automatisering – in de breedste zin van het woord – zo optimaal mogelijk kunnen toepassen. Het is voor ons vanzelfsprekend dat hierbij de techniek niet de enige succesfactor is. Immers, de menselijke factor bepaalt grotendeels de efficiëntie van de toegepaste middelen!

Kuipers Consultancy. Dan werkt het wel.

Functioneel beheer en applicatiebeheer
Het antwoord op uw ICT-vraag.

Gedegen functioneel beheer en applicatiebeheer is onontbeerlijk om een ongestoorde bedrijfsvoering te garanderen. Het is dan ook een onderdeel van uw ICT-beheerstructuur. Kuipers Consultancy kan u het functioneel beheer en applicatiebeheer uit handen nemen als u daar zelf de mensen niet voor hebt. Wij versterken tijdelijk uw beheerderteam of vervangen uw huidige beheerder bijvoorbeeld bij ziekte. Bovendien is er mogelijkheid dat wij u de beheerslast volledig uit handen nemen. Wij vertellen u graag meer over de mogelijkheden!

Specialisaties

Kuipers Consultancy heeft binnen de lokale overheid ervaring met de oplossingen van Centric. Dit zijn key2geïntegreerdheffen (GHS4all) en key2waarderen (MWB4all), die worden gebruikt binnen het vakgebied Belastingen. Daarnaast zijn wij gespecialiseerd in het onderdeel datadistributie. Hierbij kunnen wij ondersteuning bieden bij het beheer van de applicaties key2datadistributie (DDS), key2voa, key2basisregistraties en de Civision Makelaar gegevens (CMG). Kuipers Consultancy heeft voor het uitvoeren van beheerstaken een brede ervaring met ondersteuningstools. U kunt hierbij denken aan Cognos 8, Impromptu, SQL en Crystal Reports.

Trainingen

U kunt Kuipers Consultancy tevens inzetten voor het bieden van praktische ondersteuning en klassikale trainingen (ICT-opleidingen) aan de gebruikers.

Managementinformatie

Om optimaal sturing te kunnen geven aan uw bedrijf of organisatie is volledige en duidelijke informatie onmisbaar. Dit geldt zowel voor het middle-management – dicht bij de operationele bedrijfsvoering – als op strategisch niveau. Het knelpunt ligt zelden in de ontwikkeling van de informatie, maar veelal in de gegevensanalyse. Wij kunnen uw concrete wensen op het gebied van managementinformatie vertalen naar praktische oplossingen.

Kuipers Consultancy. Het antwoord op uw ICT-vraag.